HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.02.01. 15:53 delfoi (törölt)

Nyámur, nyámur,a beszélő macska.

Címkék: a beszélő macska. nyámur

Minden bajuk volt ,egész éjjel kinn voltak,két testvér ,egy fiú és egy lány , reggel ők ébresztenek az ablakban ,kelj fel és engedj be. meddig várjunk még , elég.

Ma sehol senki ,járom a fáskamrát az útcát hordom be a tüzelőt ,étetem a tyúkokat, hozom be a szemetest ,a hó belemegy a cipőbe ,bokáig ér, jó vizes mondhatom.Most jöttek be reggelizni ,persze ilyenkor nem sokat esznek ,és a fiú a ricsi, folyton ajánlatokat tesz a nővérének aki hogy úgymondjam elutasító vele ,érdekes mást mondanak másoknál nem így van ,hja ezek ilyenek. Megy ki a ricsi és mondja nekem a fürdő nincs nyitva szomjas ,de öntöm kinn a vizet a tálkába ihat ,de az nem olyan ,persze úgy szól,  hogy nyáur ,ropogtatva a nyávogást vissza nyávogok néki és ugyanúgy vissza szól.

És szépen kiejti azt hogy nem és ha kitárom a karom belesimul ,ilyet egy kis semmiség, és milyen és mennyi érzelem . Nos nem tudom ,nem vagyok szakértő de egy biztos nagyon okosak és illedelmesek a macsekjaim. Igen ha benn maradnak ,akkor ha ki kell menni ,kaparja az ajtót kelj fel engedj ki,ha egyedül benn maradnak ,elfeledjük kirakni őket ,nem ,véletlenül sem piszkolnak ,ülnek az ajtóban és várnak,ennyi elég talán a nyámur famíliából.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr271720198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2010.02.02. 08:53:21

A macsekok is vanna olyan hűségesek, mint a kutyusok! És Édesek nagyon! :)
süti beállítások módosítása