HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.03.17. 16:35 delfoi (törölt)

Tanmese akárkinek.

Címkék: tanmese akárkinek.

Valahol messze ,az üveghegyen is túl ahol a kurtafarkú kismalac túr ,ott élt három testvér , gondolom .

A legkissebb testvér talált egy szép " nutriát" azért mert  nos, azért. És  nagyon megkedvelték egymást ,ő és a kis nutria. De a testvéreknek is tetszett a kis jószág mert annak szép volt a bundája ,és majd milyen jó lesz az nékik ,gondolták.

Persze a legkissebb nem adta ,látta a szándékukat és arra gondolt talán ? oda adjam akit már úgy meg kedveltem ? Nem ,eldugom  ,talán így jó lesz . De a nutria nem tudta mire vélni a sokféle utat ,egymás nyelvét nem értvén semmi információja nem volt ,és a kis kíváncsi folyton előjött ,és megrágott imitt amott dolgokat .

És hiába mondta a legkissebbik ,á már nincs meg  ,elment ,elcsavargott ,más barátja van ,nem hittek neki ,mert a kis vacak folyton rágta a dolgokat.

Megkezdődött a keresés ahányan voltak annyifelé keresték a kis bestét ,nem tudták mikor meglett ,most simogassák vagy verjék  ,mert  nem értették egymást.

Na de nincs még vége mert a" nutria " megint elszökött és nem lelte senki mert ő megtanulta hogyan kell a bundáját befesteni ne lássa senki.

Hogy valaha megtalálja e valaki ? Hogy megölje ? Vagy megölelje ? Vagy adja a kutyáknak ? Mert csavargó lett a lelkem . Még nem tudni ,de ígérem ha megtudom, ide mint tanmese végét leírom  ,mert bosszant már engem is  ez a cécó ,egy ilyen kis állat miatt ennyi felhajtás .

Szóval a mesémnek talán? még nincs vége  ,ne fuss el véle . Inkább várj .Majd még jövök ,és hozok újabb híreket.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr61847391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása