HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.03.20. 10:15 delfoi (törölt)

Szeretem mit v.kit?

Címkék: ? mit szeretem v.kit

Elsősorban az életet ,mert szép ha csúnya is sokszor és szeretem ezt a helyet ,mert  mindig meghallgat  ,mert türelmes ,és ha figyelmesen keresel még szép dolgokat lelhetsz ,és  nézem végig ki mit írt ,mit gondolt ,és érdekes ,mennyi de mennyi élet ,és mind itt ezen a kis falon ,és ha időm engedi mindet elolvasom .

Nem akarom elszólni ,lehet nem jól teszem ? Ha tudok még ilyen csekély ? dolgoknak is örülni ,és mennyi érdekes dolog, van ,mindenki sirat ,örül , egyszóval van ,és ez a jó és még az is jó ha nekimennek a másiknak ,bár ha az ember végiggondolja nevetséges ,mert ki ő hogy valamit számonkérjen ,nézzen már magára ,ő nem éppen olyan vándor mint a többi,olyan aki nem tudja hogy rejtőzzön ,de mégis legyen ? Na és ezen is lehet szórakozni ,kész cirkusz , lehet választani.

De adjuk meg a tiszteletet látatlanban is ,mert talán emberek volnánk ,és férjünk el ,mert nagy a világ ,ill. a pass jól elfér itt aki szereti a másik embert és nem mindent magának akar.De még az is aki száguld ezerrel egy színfolt egy kedves lélegzet ,tavaszi lehellet.

De én most már indulok ki mert ott azért több fokozattal jobb. Szép napsütéses napot..

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr321854102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizs (törölt) 2010.04.19. 14:44:44

Ezt jól írtad, hogy itt, ez a hely, ha írunk figyelmesen meghallgat, türelmes a gép...
(csak a betűk suhannak előttünk, ez olyan, mint a kabala tárgyaim, szeretem őket, de ők csendben néznek rám, nem vitatkoznak, nem bántanak, nem sírnak, megértenek, figyelnek, őriznek engem. A tárgyak nem beszélnek... :)
Jó itt, igen.
süti beállítások módosítása