HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.02.16. 06:38 delfoi (törölt)

Néznem kell?

Címkék: néznem kell?

Mert ugye itt az este  ,jön a A sorozatom ,nem győzöm dicsérni ,csak már túl krimi ,vagy az nem is baj ? Hú ennyi gyilkosság ,és mind megfejtetlen nincs egy jó Maigretetek ? Vagy Marple ?

Aki segítene ,de félre a viccel ,talán Stasskiék is megoldják lassan ,nagyon ,nagyon lassan ,talán már kapisgálnak.És hogy feljöttek nagyon jó színészek ,mert ha hiszek nekik ugye .. ez az én szlogenem ha hiszek akkor az szinész.

És Linda komoly karakter lett mély érzelmekkel , Barbi a kicsi  és kedves jó szinésznő jó szereppel.Most igen névsorolvasás van mert ,csak .

Előd ? Hát az Előd ahogy nézem az élete is ilyen nem baj ,mert ő is jó.És jönnek a jó Bandiék csúcs a család tiszta vállalkozó szellem ,de jönnek már ők is egyre jönnek föl.Ja a" Böbe" szimpatikusan meg írt karakter ,megmondom először borzongtam ,de milyen az élet ,kedvelem már. Mert szeret ,szereti az urát. Jó igazán ha számít valamit a vélemény az enyém ,ez.

Margitunkal ugyan mi lesz ? Nem engedem ,ne tedd ,egy szexis szinésznő ,nagy játéka van most ,tud a nő.Na majd gyüjtök aláírást ,ne bántsd a Margitot !!

Inkább Ibolyt kapd már el ,júj ,valódi ,igazi szinész mert borzongok tőle.Na legyen már ennek vége ,le vele.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr861762289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása