HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.03.19. 21:52 delfoi (törölt)

A mese vége..?

Címkék: a mese vége ..?

Igen kell hogy vége legyen mert a nutria már megint rágcsált ,és nem csak  vacak dolgokat ,nem most megint olyan valódi és igazi kedven cuccokat rágcsált meg,és ezt már nem bírták cérnával  ,több felől indult a keresés ,és bizony meglelték.De tudhatta volna a kis mulya ne álljon szóba senkivel ,mert abból jó nem sül ki ,rásismernek a beszédére ,és hopp már meg is vagy ,és akkor indul az osztozkodás.

Nem, nem kapja meg senki más ,mert én akarom megbüntetni ,van hely ahová elrakom és ott tartom amíg akarom ,mondta az egyik testvér.És most nagyon úgy nézett ki a dolog ,sok volt a rovásán  senki nem fogta pártját ,és ez nem volt néki szokatlan lassan belejön a kis koszos bundájú.

De a bunda az kell akkor is ,és szerezzük meg ,nosza ,a kis vacak meg  talált egy ajtót és megint elment ,de most már arra gondolt  nagyon kegyetlen és fájdalmas ez a dolog ,nem kell ez néki ,ne is keressétek.

Mer otthagyja az üveghegyet ,és majd valami lesz ,mert valami mindig volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr91853391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása