HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2009.11.23. 08:54 delfoi (törölt)

Egymáshoz való viszony, kapcsolatok, bűn.

Címkék: kapcsolatok való viszony egymáshoz bűn.

  Kezdetben  csak egy nyelv volt  a földön  .  A bábeli torony építésénél az úr megzavarta az emberek nyelvét  a gőgjük miatt ,hogy megalázza és szétszéledésre kényszerítse őket . Ez részben büntetés volt részben az Atya emberek iránti gondviseléséből eredt. Mert így akarta az erkölcsi romlás világméretűvé válását megakadályozni.

Szeretnünk kell saját nemzetiségünket ,mert a nagy szentek és emberek is szerették nemzetüket ,mint saját családjukat. De bálványozni nem kell. És bűneinket sem kell erénynek fölfogni.És imádkozni kell! Igen, ellenségeinkért .Mert azért az emberért akit szeretünk könnyű imádkozni. Az nem teher ,de aki gyűlöl és mindent elkövet ellened ,holott oka sincs reá ,úgy gondolom ez az a dolog ami a legnehezebb. Mint a templomban nyujtani kezed olyannak aki látni sem bír és te sem ,bizony ez a legnehezebb.És ettől jobb leszel ,legalább kicsit. Ez a mindennapi amit meg kell tennünk. Legalább.

Éljük kicsiny életünk , szegényen mint mindig , elvesznek tőllünk mindent  ,mindig .és látjuk néha a pompát a fényes öltözékeket ,selyem kosztüm  , ezzel  ő különb ? Azt hiszed ? Ne tedd . Mert szolga lélek lakozik benne  , a falat ruháért eladja embertársát , de ez az ő dolga  , és ez tőlem nem ima.De nem zárja ki még sort kerítek reá , valaha , valamilyen  formában  ,ha lehet.

Te méssz a kis kínai kabátodban és ha tiszta vagy jó , rendben , de te is tudod van más létforma is . És képzeljétek ha egy felnőtt erre a gondolatra jut ,akkor a gyermekeink mire gondolhatnak.És a kínai sikerek a többi népek munkáját szüntetik meg ,nem nem írígylem én a szegény nyomorult embertől láttam hogy élnek  , már mint  a dolgozó rétegek.

És olvastam valahol azt hiszem egy blogon a magyar katona mindenhol ott kell legyen  ,ez förtelem . Nos ,én nem azt mondom hogy helyes de a sorkatonát ki kérdezte meg ? Mikor a drága  Horti  idején vitték apáink kifelé ?

Próbált volna nemet mondani főbelövés de azonnali , igen az éremnek mindig !! két oldala van.Ja a gyermekek gondolatai. Megtesznek mindent mint mi is , valahová tartozni.

És itt már bejön az hogy az erkölcseik romlanak mert ők is olyat akarnak,neked jó a kínai , mert azt mondod ez van ! De néki ,ki fiatal értelmével nem látja át , csak a selyem ruhát ó Istenem de fáj a szívem. Értünk ,értetek ,mindőnkért.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr481545434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lelketlen 2009.11.23. 09:47:49

SZia
Horthy nem önszántából küldte ki a második magyar hadsereget a Don-kanyarba. A parlament szavazta meg, mert hittek a német győzelemben és nem akartak kimaradni, mert a katonai részvétel mértékéhez kötötték Erdély felosztását a németek.

delfoi (törölt) 2009.11.23. 10:11:40

@lelketlen: Magyarázat mindig mindenre van ,én onnan nézem ,nekem nem volt Apám ,és hogy kiket vittek ki ,inkább. Nálam csak ennyi ,egyébként nem szeretem ösztönből az uralkodó réteget.
süti beállítások módosítása