HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2010.02.20. 11:10 delfoi (törölt)

Illúzió és valóság.

Címkék: és illúzió valóság.

Ma láttam egy riportot , A Törőcsikkel !!! Milyen nagyszerű és okos nő ,mennyi igaz gondolat ,nagyon örültem . És láttam a riportban egy klippet ,fiatalok csoportját ,az egyik öleli a pokrócban csavart párját ,és nézi boldogan ,és a többiek is de ők kíváncsian.És csodálkozva ,ilyen is van ?

Mert csoda az ha valaki a szívére von és örül neked ,ezt őrizni kell ,és nem rombolni le.Mert ajándék ez ,csodás ajándék ,kaptunk egy szívet ,egy lelket ami másé ,és mégis miénk.És hálásnak kellene lennünk érte.

Nem kergetek illúziókat ,maradok a földön,mert csak a burok ami elválaszt  engem és még mennyi embert ,de ne legyünk félénkek ,nem !

Eddig mi voltunk a kenyéradók ,és abba a kézbe amelyik a kenyeret adja nem illik bele harapni.Mert amig ők nőttek mi dolgoztunk ,ki jól ki rosszul de tettük a dolgunk.És tudom ,érzem ,vannak fiatalok között is mély érzésű  és becsületes  emberek ,jó, tudom mind ,majdnem mind az .De nem sikk ma annak lenni.

És az út ami most olyan sikk ,nem igazi ,nem jó ,nem akarok sérteni senkit ha nem muszáj.

Mert mindig találok olyan embert akire azt mondom ,ezért érdemes volt élnem ,hogy ilyen ember is van .

Aki segítő ,felkaroló , embert állatot istápoló ,vagy nagyszerű költőt, írót kik pont úgy mint régen ,nélkülöznek ,éppen hogy vannak ,igen ezek a tehetségek ,az építész a mérnök ,orvos ,nem sorolom  tovább ,ám  érdemesnek tartom őket arra,   hogy példaképek legyenek.

 Most ez a pár gondolatot szívesen adom hétvégi gondolat serkentőnek. Talán  ,talán érdemes még...

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr921775419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2010.02.20. 14:36:23

Jó hétvégét neked! Szép gondolatok. :)
süti beállítások módosítása