HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2009.12.14. 09:13 delfoi (törölt)

Műsoros napkelte !

Címkék: műsoros napkelte.

 Ja hogy nem is kelt fel a Nap ,nem bizony szürke szomorú felhők poroszkálnak az égen ,csak tudnám mitől bánatosak nem keltek hamarabb mint ahogy szoktak ,akkor mi a gond? Ja hogy esni kellene , talán majd Karácsony körül ha kérhetem mert  keblenc kedvesem korán megyen dolgozni és ha havas az út nem ér át a hegyen ,tehát várjunk még ,de igazán csak egy picikét ,nem nagy kérés ez csak egy kis segítség.

És a saját műsorom jön a mai napra ,keltem mint mostanában ha még alszom néha .. úgy cirka negyed ötkor ,mert nehéz összeszedni magam ultra gyorsan felöltözöm ez olyan órácska ,majd még a gépen megnézem nem írt e valaki ,nem tudom kitől várok levelet komoly ,fogalmamm nincs ez olyan babona ,szépen templomban készülök éppen és közben a gépet babrálom .

Mondanom sem kell lefelé nagyon gyorsan haladtam épp odaértem ,de már a mise alatt jött az álom a szememre ,nem értem  ,hat órát aludtam akkor ? szerintem ebben valakinek a lába ,ill. keze van . Vége a misének  jövünk kifelé egy macskányi kutyus kaparja a templom ajtót ,nem lehet kimenni ő jön előbb be  ,persze mert a Marika a gazda benn volt és ,ugye egy kutya egyedül legyen otthon ?

Én is hazatértem ,útközben adtam a fogadott pulimnak kalácsomból ,ó ő kolbászt várt.Semmi baj majd holnap talán ,jó hideg volt az éjjel először húztam kesztyűt ,elfért már. Ja és a kerti csap is elfagyott ,és a hordóban a víz is tiszta jég ,jött a csirke etetés ,csap olvasztás . Na és benn is nagy a hideg a fürdőszoba együtt fűtődik a kisszobával ,most a Férjem nincs itthon mondom én nem fűtök be felesleges.De ma már nagyon fáztam ,akkor irány a fáskamra ! Favágás ezerrel ,ó ügyes ! Csak egy helyen vágtam el a kezem nem is fájt ! Nem is éreztem !

Bezzeg a vér jött rendesen  ,míg raktam a kályhákban a tüzet mindent össze kentem ,nem baj ,nem fáj ,jegelve van . Na ez volt az én mai napkeltém.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr351595825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2009.12.14. 12:08:50

Nem volt semmi a napfelkeltéd...:)
Azt tudod, hogy az otthoni balesetek sokkal több, mint az utakon? És e héten még hidegebb lesz, jól fűts be, és havazás is várható!
süti beállítások módosítása