HTML

Vedd észre.

Ez is olyan mint mindenki másé ,nem olyan nagy durranás. De ez van .

Friss topikok

Linkblog

2009.12.16. 22:39 delfoi (törölt)

A lélek nincs elveszve.

Olvastam egy gyönyörű blogot  ,nagyon köszönöm nagyszerű érzéseit  miket leírt a magányos és árva lelkek felé.Igen nagyon rossz lehet nékik,de mindig vannak akik sajnálják őket és kapnak egy két kedves szót.

De ha jön a Karácsony és nálunk ott az egész család ,és rengeteget dolgozom napokkal előtte hogy  minden meglegyen és jó legyen nekem ez maga a boldogság.És jönnek  minden nap és minden este ,győzzem ,á nem kell sütni elég lesz egy kis bejgli ,meg főzni sem kell olyan sokat .

Ugyan ne tessék annyit fáradni ,nem fáradtság öröm ez ,ó csak egy kis töltött káposztát úgy elvitelre is mert nagy a család , a másik egyedül van annak meg nincs is más ,no és egy kis kocsonya ,az ugye kell ? Persze jön a húsleves első napján ,majd egy kis töltött tyúk amúgy mellékesen  ,már az biztos nem lesz unalmas az életem , a Férjem azt mondja ,ő bizony nem gondolta mennyi munka van a főzéssel ,és sütéssel ,ám örömmel és jószívvel adom nékik .Sok az a három nap és annyi ember bizony fogyaszt .

 Igen piciny fiam ,olyan kétméteres  azt mondja ,Anyuka ,húst ,húst ,nos akkor mit tegyek, és már közel van nagyon a nagy konyha  szafarim ,és az én lelkem boldog ha mindenki itt van ,hiszen miért is bánkódna ? Mindene meg van ,van szerető család ,van terített asztal ,vannak jóbarátok ,és nem utólsósorban ,,Éjféli mise!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veddeszre.blog.hu/api/trackback/id/tr811603377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszékeny 2009.12.17. 12:39:22

Mi nők, szeretünk finomakat főzni ünnepekkor, nagyon nagy szeretettel adjuk szeretteinknek!
Szívből csináljuk! Nem érezzük annyira a fáradtságot!
:)
süti beállítások módosítása